Zutaten:
1 Ei
1 Löffel Vanille Whey Protein
fettarme Milch nach Wahl
40 g Haferflocken
ein wenig Backpulver
Heidelbeeren, Himbeeren
Anleitung:
Vermenge die Zutaten in einer Tasse.
Stelle die Tasse in die Mikrowelle für 2 Minuten.
Achte währenddessen darauf, dass der Kuchen nicht überläuft.
Stürze den Kuchen auf einen Teller.
Genieße den beerigen Proteintassenkuchen.
Wenn
ihr dieses Rezept ausprobiert, verseht es mit dem hashtag #yasbfit
damit ich es sehen kann bei Instagram etc.. Ich bin gespannt.
What you need:
1 egg,
1 scoop vanilla flavored whey protein,
low fat milk
40g oats,
baking powder (little bit)
blueberries, raspberries.
What you do:
Stir the ingredients in a coffee mug and top them with the red berries.
Microwave the mug for two minutes and make sure the cake doesn't overfloat!
Place the cake on a plate.
Enjoy!
When you're trying this recipe, use #yasbfit so I can see
it on instagram etc. I'm looking forward to see
your creations.
Bei dieser Kreation habe ich das Whey Protein und die Himbeeren weggelassen und stattdessen griechischen Joghurt und frische Heidelbeeren hinzugefügt.
This recipe is like the first, just without whey protein and rasperries. I added some greek yogurt and fresh blueberries. Amazing taste!
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